Gespecialiseerd in internationaal transport en opslag.

Diensten

Geconditioneerd vervoer

Paul Imming c.v. heeft zich gespecialiseerd in het internationaal vervoer van temperatuur geregelde goederen, hierbij kunt u denken aan: bloemen/planten, groente/fruit, vlees/vis. Wij kunnen alles vervoeren van -30 graden t/m +30 graden. Ook houden wij ons bezig met het vervoer van kunst, ook dit betreft geconditioneerd vervoer en wordt door ons met de juiste aandacht en voorzichtigheid behandeld en vervoerd. Onze diensten zijn mogelijk door geheel Europa en worden geheel naar de klant zijn/haar wensen ingevuld.

Droog vervoer

Niet alleen vervoeren wij geconditioneerde goederen, ook hebben wij een heel breed aanbod in andere vormen van wegtransport. Wij werken veel samen met kleinere ondernemingen die andere takken van transport in hun diensten aanbieden, op deze manier kunnen wij snel schakelen en voor ieder transport een gepaste oplossing vinden. Dit betreft onder andere; Zeevracht(containers), Luchtvracht, breedte/hoogte transport en los gestorte goederen.

Opslag

Sinds januari 2013 heeft Paul Imming c.v. zijn intrek gedaan in een nieuw bedrijfspand gelegen aan de Breeuwhamer 1 in de Goorn. In dit bedrijfspand kunnen wij op grote schaal op- en overslag verzorgen. Onze loods is voorzien van palletstellingen en ruime vloer voor de opslag van goederen die niet in stellingen geplaatst kunnen worden. In ons bedrijfspand kunnen we uitsluitend droge goederen opslaan. Wij hebben mogelijkheid tot geconditioneerde opslag bij een collega transporteur waar wij een nauwe samenwerking mee hebben.